Új, modern online szolgáltatás a FŐKÉTÜSZ-től!

Közzétette a kéményseprések várható időpontját a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. (FŐKÉTÜSZ), így már elérhetők az időpontok, hogy mikor ellenőrzik a kéményeket.

Aki pedig a Főkétüsz oldalán regisztrál, az e-mailben és sms-ben is értesülhet az ellenőrzés pontos időpontjáról. Sőt, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt is kap, míg 3 nappal az ellenőrzés előtt sms-emlékeztetőt küldenek az ellenőrzés időpontjáról.

Főkétüsz weboldaláról:

Online szolgáltatásaink segítségével lehetősége van elektronikus üzenetet küldeni társaságunk számára, valamint kéményellenőrzést, illetve nyilatkozatot megrendelni. Időpontkeresőnk segítségével megnézheti, hogy mikor esedékes az Ön címén az adott évi kéményellenőrzés, illetve elektronikus értesítést kérhet az ellenőrzés időpontjáról.

MIKOR VÁRHATÓ A KÉMÉNYSEPRŐ? – KÉRJEN INGYENES E-MAIL ÉS SMS ÉRTESÍTÉST!

A szolgáltatási cím mellett megjelenő munkatípushoz tartozó időpont a kéményellenőrzés első tervezett időpontját jelöli. Erről az időpontról ingyenes elektronikus értesítést is kérhet. Az első ellenőrzés dátuma előtt 7 nappal a regisztráció során megadott e-mail címre, míg 3 nappal az ellenőrzés előtt a megadott mobiltelefonszámra SMS emlékeztetőt küldünk az időpontról.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak azon munkatípusokhoz tartozó időpontról kérjen értesítést, amelyek valóban érintik Önt, így elkerülhető, hogy olyan esetben maradjon otthon, amikor az Ön ingatlanának kéményeit nem ellenőrzik kollégáink.

MELYIK MUNKATÍPUS ÉRINTI ÖNT?

Sormunka műszaki felülvizsgálat nélkül: minden ingatlantulajdonost érint függetlenül attól, hogy milyen tüzelőberendezést és kéményt használ, illetve a kéményt nem használó társasházi albetétek ellenőrzése is ekkor történik. Minden kéménytípus vizsgálata megtörténik az adott ellenőrzés alklamával.

Sormunka műszaki felülvizsgálattal: négyévenként végzett teljes körű kéményellenőrzés, mely minden ingatlantulajdonost érint függetlenül attól, hogy milyen tüzelőberendezést és kéményt használ, illetve a kéményt nem használó társasházi albetétek ellenőrzése is ekkor történik. Minden kéménytípus vizsgálata megtörténik az adott ellenőrzés alklamával.

MI A TEENDŐ, HA ELMÚLT AZ ELSŐ ELLENŐRZÉS NAPJA?

A lenti időpont a kéményellenőrzés első időpontját jelöli. A második ellenőrzési időpontról, melyről elektronikus értesítést nem tudunk küldeni, a sikertelen első ellenőrzés alkalmával munkatársaink írásos értesítést hagynak az ingatlannál.

Felhívjuk figyelmét, hogy a munkálatokat a jogszabályi előírásoknak megfelelően, illetve a költségek alacsonyan tartása érdekében külön megrendelés nélkül, előre ütemezett, általunk meghatározott időpontokban végezzük. A közszolgáltatás meghirdetett napja és meghirdetett időintervalluma egyéni ügyféligények alapján sajnos nem módosítható.

 

Forrás: ugyfel.kemenysepro.hu ittlakunk.hu kemenysepro.hu