OLVASÓI LEVÉL – „Le a kalappal az FKF Zrt. előtt! Kerületenként mutatják be a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszert”

Egyesületünk rendhagyó módon közzéteszi az egyik közös képviselő levelét, amely egy konkrét közhasznú ügyet ismertet. Várjuk a további véleményeket!

„Tisztelt MakKKE!!

Szeretnénk megosztani egyesületük tagságával, illetve internetes oldaluk valamennyi olvasójával egy nagyon pozitív tapasztalatunkat. Kérem, amennyiben mód van rá közöljék.

Köszönettel: egy társasházi közös képviselő

 

Régóta nem láttunk olyan szervezett és készséges tájékoztató rendszert amit az FKF Zrt. talált ki. A „Budapest Főváros Önkormányzata házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszerének bemutatása” címet viselő előadássorozatot kerületi összefogással mutatják be, az önkormányzati épületek nagyobb termeiben.

Az átfogó előadáson a közös képviselők, lakásszövetkezeti elnökök, társasházkezelők, nem csak az átalakuló hulladékgyűjtési rendszer miértjét, előnyeit és hasznait ismerhetik meg, hanem látványos és érdekes történeti ismeretekkel is gazdagodhatnak.

A fórumokon lehetőség van kérdések feltevésére, amit helyben meg is válaszolnak az előadók. Tegnap a XV. kerületben tartott előadáson Bokor István értékesítési és projektigazgató és Zólyomi Csaba XV. kerületi területi készségesen válaszoltak minden feltett kérdésre.

Tényleg segítőkészek!

Ma kérdés érkezett hozzánk egy III. kerületi társasház terítési tervére vonatkozóan. Kapva az alkalmon, hogy tegnap közzétették Zólyomi úr elérhetőségeit, telefonon is felhívtuk, hogy hátha megadná a III. kerületi területi vezető nevét és telefonszámát. A telefont elsőre felvette, és tekintettel arra, hogy a kért név és telefonszám a készülékében volt elmentve, kis időt kért és visszahívást ígért. Szavát betartva 1 perc múlva már csörgött is a telefon és megkaptuk a kért elérhetőségeket. Ezek után felhívtuk a Sándor Miklós III. kerületi területi vezetőt, aki – szabadnapján – elsőre felvette a telefont. Az terítési információra amire kíváncsiak voltunk, fejből mondta, de a biztonság kedvéért megadta e-mail elérhetőségét, tekintettel arra, hogy nincs az irodában, de hétfőn írásban is megerősíti, biztos ami biztos.

Leesett az állunk!

Ezek után kíváncsiak voltunk, hogy tényleg ennyire szervezett-e az FKF, mit tud a honlapjuk. Láss csodát, mindent megtaláltunk rajta, amit kerestünk. Sőt többet is. Közzé van téve minden információ, kerületre, utcára lebontva, hogy mikorra tervezik a szelektív hulladékgyűjtő edények terítését. Még azt is feltüntették, hogy ez terv, változhat. Aki biztosra akar menni, a dátum környékén telefon, vagy e-mailben tájékozódhat.”

A közzétett olvasói levelek tartalmáért az egyesület nem vállal felelősséget.