A falat is megbontotta, onnan is ellopta a fémet + VIDEÓ

Egy budapesti V. kerületi lakóház pincéjében megbontotta a falat és kiszerelte a fémcsöveket, mikor elkapták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat – őrizetbe vétele mellett – F. György 48 éves budapesti lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi 2016. június 21-én 0 óra 30 perc körül egy Budapest V., Magyar utcai társasház pincéjéből különböző fémtárgyakat, víz és gáz szerelvényeket tulajdonított el, majd egy másik pincerészbe is bement, de onnan nem vitt el semmit. Másnap 1 óra 50 perc körül visszament az V. kerületi lakóház pincéjébe, majdmegbontotta a falat és kiszerelte a fémcsöveket onnan. Ezután a távozáshoz összekészítette a csöveket, illetve a menekülés megkönnyítése céljából a szemetestároló helyiség szellőzőablaka alá helyezett egy létrát, de amikor távozni akart a rendőrök elfogták.

A belvárosi rendőrök F. Györgyöt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. június 24-én elrendelt.

 

Forrás: hirpress.hu