EURO-2016 – Tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra az Eb alatt!

A Magyar Közös Képviselők Egyesülete (MaKKE) arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.

Weisz Gábor Miklós a szervezet szakmai igazgatója az MTI-nek eljuttatott közleményében kifejtette: ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket.

„Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem. Nemcsak gesztus értékű a kezdeményezés, ezzel tartozunk a magyar nemzeti válogatottnak” – áll a közleményben.

Weisz Gábor Miklós kifejtette: a kezdeményezéshez más sok kolléga csatlakozott, holnap több mint száz budapesti társasházban lesz kitűzve a magyar lobogó és remélik, hogy a kezdeményezéshez még sok ezer társasház csatlakozik. „Nem csak Budapesten várjuk a csatlakozó közös képviselőket, reméljük, hogy vidéken is egyre többen állnak a kezdeményezés mellé” – tette hozzá. Hangsúlyozta: a mozgósításban a közös képviselőknek nagyon fontos szerepük van, hiszen több mint 4,5 millió ember él társasházban.